NADONS -MIRÓ (0-1 any)


Ja ha arribat desembre i els més petitons de l'escola anem incorporant les rutines i els horaris. A alguns encara els hi costa integrar l'hàbit de dormir a l'escola, però mica en mica anem millorant.
En general som un grup tranquil, mica en mica gràcies a l'acompanyament de la mestra ens aventurem a explorar el nostre entorn, la nostra aula...

______________

ELS MÉS PETITONS DE L'ESCOLA....A l'aula de nadons trobareu els nens i nenes més petits de l'escola, però no per això menys capaços... Tenen entre 4 mesos i 1 any i és un grup en el que es produeixen molts canvis,  i mica en mica han d'anar incorporant moltes dinàmiques, hàbits i rutines,  i cal ser pacients i anar fent mica en mica.
 
Necessiten moure's i tenir l'oportunitat d'experimentar lliurement diferents postures. A l'escola considerem que els nadons tenen capacitat de desenvolupar-se de forma autònoma, la nostra tasca és facilitar-ho, posant al seu abast les condicions perquè això sigui possible.
 
Tanmateix, el paper de l'adult no és només d'observador, ha d'estar atent a les necessitats afectives, emocionals i fisiològiques dels nadons (de descans, alimentació...) i ser el promotor de les conquestes dels nostres infants, però respectant el seu descans, facilitant un entorn tranquil, un entorn càlid i comunicatiu .....

Com saber que fan els infants cada dia?
 
Cada dia rebreu al vostre correu el diari electrònic de cada aula, format per imatges i algunes frases o paraules que recullen alguns moments o situacions del dia. Penseu que tot el que passa a l'escola al llarg del dia és educatiu, és profitós i ajuda als infants a conèixer-se a si mateixos, a identificar els seus límits, els seus neguits.... Per tant, no tots els moments es poden recollir, hi haurà situacions diferents, fotografies diferents que aniran canviant cada dia.
 
Com a arxiu fotogràfic tindreu accés al google fotos de l'escola i allà trobareu totes les fotos que fem al llarg del dia. 
 
 
 

 

 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada