LA CLASSE DE DALÍ (2-3 anys)El passat 22 i 29 de novembre vam anar al Ma, me, mi, Mozart.
 
Gràcies per confiar en nosaltres perquè portéssim els vostres infants. Van gaudir del viatge en autobús, de la presència dels companys i de l'espectacle, la música i els efectes de llum. Una experiència per repetir!! Preneu nota que si teniu l'oportunitat de tornar a anar-hi als vostres infants els hi encantaria, cada visita és una nova oportunitat per parar atenció a elements que en altre ocasió han passat desapercebuts.
 
 
 
 
SOM EL GRUP DELS GRANS DE L'ESCOLA
 
 
 
Els infants del grup de grans tenen entre 2-3 anys. Si bé, són els més grandets de l'escola i són capaços de fer moltes coses, cal que els acompanyem i ajudem en aquelles en les que encara els hi manca certa habilitat. Ningú sap fer-ho tot però tots són capaços d'aprendre-ho al seu moment.
 
Cadascú té un moment maduratiu diferent i així ho hem de tenir en compte, tanmateix existeixen diferents tipus de dinàmiques familiars i maneres de fer, que determinen certes actituds, ni millors ni pitjors, senzillament diferents. Tots som diferents uns dels altres, i aquesta individidualitat, és la que hem de valorar com enriquidora.
 
És important parlar i poder comentar amb la tutora del vostre nen o nena allò que us pugui preocupar vers la seva criança, ja que tots compartim un mateix objectiu: ajudar als vostres fills i filles a desenvolupar-se de forma sana, assolint al màxim les seves capacitats.
 
Us demanem que ens ajudeu a acompanyar la seva autonomia, sense forçar, tots els nenes i nenes en principi,  están preparats quan arriba el moment, per a deixar de dur bolquer, a parlar, a córrer, a compartir... hem de facilitar les condicions perquè això és doni.


 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada