MENJADOR

El centre ofereix el servei de menjador per a les famílies que ho necessitin, facilitant així la conciliació laboral i familiar.

L'hora dels àpats és un moment educatiu, i com a tal, es treballen aspectes com seure bé a la cadira, utilitzar els estris adequadament, iniciar-se en la introducció de nous aliments, veure i menjar tot sol, etc. 

Les persones encarregades de donar aquest servei són les mateixes educadores, que han de crear un clima adient on les esperes siguin mínimes entre plat i plat i la temperatura dels aliments sigui l'adequada. Han d'utilitzar un llenguatge correcte per identificar els aliments, respectar les diferencies i ritmes individuals de cada infant i seguir sempre la seqüència ordenada en la situació del menjar.

El menú s'elabora íntegrament a l'escola, i la persona encarregada de fer-ho és la Rosa Domínguez.


Funcionament:

L'horari del menjador és d' 11:45 a 12:45 aproximadament, en funció de l'edat dels infants.

Els nens i nenes del grup de 0-1 any dinen a l'aula, i els d'1-2  i 2-3 anys, a la sala polivalent, que fa les funcions de menjador.

Existeix la possibilitat de donar menús de règim, sempre i quan hi hagi una causa justificada amb autorització pediátrica. Tanmateix, ens adaptem en cas d'infants celíacs o amb alguna intolerància alimentària.

Treballem amb les famílies la introducció de nous aliments, però els haureu d'incorporar abans a casa per tal de preveure les possibles al·lergies i ens heu d'anar informant per tal d'adaptant la dieta del infant.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada